Aafiaga ole tui ole suau'u lubricating i totonu o meafaigaluega ili fa'afefe

Aafiaga ole tui ole suau'u lubricating i totonu o meafaigaluega ili fa'afefe
O loʻo i ai le tele o faʻataʻitaʻiga ma faʻamatalaga o faʻataʻitaʻiga axial, ae pe o se faʻataʻitaʻiga masani faʻafefe poʻo masini fou faʻaonaponei, o vaega e manaʻomia le lubrication e le mafai ona tuʻueseeseina mai bearings ma gears, ma le hydraulic system.
Galuega a le suauu lubricating tui i axial ili ili meafaigaluega:
1. Fa'aitiitia fe'ese'esea'iga i le va o vaega
O lo'o i ai le fegalegaleai i le va o pa'u ma luga o nifo.O le galuega o le faʻaopopoina o le suauʻu lubricating i luga o le faʻamavaeina lea o le feteʻenaʻiga e faʻaitiitia ai le feteʻenaʻiga i le va o vaega ma faʻaleleia le lelei o masini masini.
2. Fa'aitiitia le ofuina
O le suauu lubricating i le va o le faʻamau poʻo le nifo e mafai ona faʻaitiitia ai le mamafa o le mamafa ma faʻaitiitia le ofuina o meafaigaluega.
3. Fa'alili
Ona o le galuega a le axial flow fan, o meafaigaluega o loʻo i ai i se taimi umi, ma e tatau ona maualuga le vevela.O le fa'aopoopoina o le suau'u lubricating e mafai ona fa'aitiitia ai le fete'ena'iga ma le fa'avevela o meafaigaluega.
4. Anticorrosion
O le i ai i fafo o le a o'o atu ai i le pala i luga o masini mo se taimi umi.O le fa'aopoopoina o le suau'u lubricating e mafai ona fa'aesea ai le ea, kesi pala ma isi fa'alavelave.fa'amatalaga o oloa


Taimi meli: Nov-15-2021

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou